Visszaküldési információ

Elállás - a rendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ahhoz, hogy a visszaküldésre jogosult legyél, a terméknek sértetlen állapotban kell lennie, és a visszaküldést a kézhezvételtől számított 14 napon belül kell kérvényezned.

Annak érdekében, hogy a visszaküldés ne ütközzön akadályba, kérjük, figyelj rá, hogy a terméknek a kézhezvételkori állapotnak megfelelően, használatmentesen, címkékkel/matricákkal ellátva, kell visszaérkeznie a visszaküldési címre.

A visszaküldés megkezdéséhez töltsd ki a visszaküldési űrlapot ide kattintva. Kérjük, hogy a visszaküldési űrlap kitöltésekor a bankszámlaszámot IBAN formátumban add meg, mivel a visszaküldött termék(ek) értékének visszautalása Csehországból történik majd.

A visszaküldési űrlap kitöltését követően e-mailben elküldjük a visszaküldési nyomtatványt, kérjük ezt nyomtasd ki, és tedd majd a csomagba.

Ügyfélszolgálatunk feldolgozza a visszaküldési kérelmed, küldeni fogunk Neked egy visszaküldési címkét, valamint útmutatást a csomag feladásának módjáról és a visszaküldési címről.

Visszaküldési cím: ETA a. s. – ODSOUPENÍ od KS, centrální servisní středisko Hrabůvky 803, 760 01, Zlín, Českárepublika

Bármilyen visszaküldéssel kapcsolatos kérdéssel fordulj hozzánk az info@eta.hu e-mail címen.

Kivételek / vissza nem térítendő tételek

Bizonyos típusú termékek nem küldhetőek vissza, mint például a romlandó áruk (élelmiszerek, virágok, növények), az egyedi termékek (Például személyre szabott termékek, vagy különleges megrendelések) és a testápolási cikkek (például szépségápolási kozmetikai termékek).
Leértékelt termékeket vagy ajándékutalványokat sajnos nem áll módunkban visszaváltani.

Termékcsere

A leggyorsabb módja annak, hogy a termékét cseréljük az, ha visszaküldöd a nem megfelelő terméket, és amint a visszaküldés elfogadásra került, megrendeled a kívánt terméket egy új rendelésben.

Európai Unión belül érvényes 14 napos elállási időszak

Az Európai Unión belül megvalósult rendelések esetén a fentiek ellenére jogodban áll a megrendelésedet 14 napon belül, bármilyen okból és indoklás nélkül visszaküldeni, ezúttal elállni a vásárlástól. A fentieknek megfelelően ebben az esetben is a terméknek a kézhezvételkori állapotnak megfelelően, használatmentesen, címkékkel/matricákkal ellátva, kell visszaérkeznie a visszaküldési címre. Szükség lesz hozzá a vásárlást igazoló számlára, vagy bizonylatra.

Visszatérítés

Értesítünk, amint megkaptuk és megvizsgáltuk a termékvisszaküldést, és tájékoztatunk, hogy a visszatérítést jóváhagytuk-e vagy sem. Jóváhagyás esetén, a jóváhagyást követő 10 napon belül automatikusan visszatérítjük a visszaküldött termék ellenértékét. Kérjük, vedd figyelembe, hogy eltarthat egy ideig, amíg a bank vagy hitelkártya-intézet feldolgozza a visszatérítést.

Ha több, mint 15 nap telt el azóta, hogy jóváhagytuk visszaküldésedet, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@eta.hu címen.

 

Garanciális ügyintézés - a termék kézhezvételétől számított 15. naptól 

Amennyiben garanciális ügyintézéshez segítségre van szükséged, vagy alkatrészt szeretnél vásárolni ETA termékedhez, vedd fel a kapcsolatot hivatalos szerviz partnerünkkel.

Bizonyos megvásárolt ETA termékek esetében a vásárlástól számított 30 napon belül lehetőséged van hosszabbított garanciát igényelni. 

A termékek listáját megnézheted ide kattintva. A garancia hosszabbítás pedig ide kattintva érhető el.