Rólunk

Az ETA a.s. egy csehországi háztartási gép gyártó vállalat, amelyet kiválósága miatt ismernek el a háztartási készülékek, elektronikai termékek széles skálájának gyártásában. Az 1943-ban alapított ETA közel hét évtizedes tapasztalattal rendelkezik az innováció terén, és számos olyan terméket hozott létre, amelyek fokozzák az emberek mindennapi életében a kényelmet.

Legyen szó akár takarításról, főzésről, vagy szépségápolásról, az ETA célja, hogy minőségi, ízléses termékekkel nyújtsunk segítséget otthonodban.

Folyamatosan bővítjük kínálatunkat, és igyekszünk naprakészen reagálni a fogyasztói igények változásaira.

  • Innováció és minőség: Az ETA-nál elkötelezetten figyelmet fordítunk az innovációra, és szigorú minőségellenőrzési eljárásokkal biztosítjuk termékei kiválóságát. Az ETA-nál termékeink a legújabb technológiákat és tervezési megoldásokat tartalmazzák.

  • Széles termékpaletta: Az ETA-nál széles választékot kínálunk háztartási készülékekből és elektronikai eszközökből, hogy kielégítsük a különféle igényeket. Ezek a termékek hatékonyan segítik a mindennapi életet és a munkafolyamatokat.

  • Hosszú távú hűség: Az ETA-nal hosszú évtizedek óta dolgozunk azon, hogy elnyerjük ügyfeleink hűségét a minőségi termékek által, és garancia hosszabbítással biztosítjuk vásárlóinkat arról, hogy bízhatnak termékeink hosszútávú működésében.

Az ETA Hungary Kft. a cseh ETA a.s. leányvállalata, és az ETA termékek hivatalos forgalmazója, márkaképviselete Magyarországon.