Garancia hosszabbítás feltételei

ÜZLETI FELTÉTELEK

Az ETA a hosszabbított (alább, mint ETA, a Garancia hosszabbítója) 3, 5, vagy 10 éves garancia szolgáltatását az ETA Hungary Kft., székhely: Építész utca 8-12., 1116 Budapest, Magyarország, adószám: 14274619-2-43, minden olyan Vásárló (Magánszemély) számára biztosítja, aki a 2016.05.01. és 2023.12.31. között kizárólagosan otthoni használatra vásárol ETA termékeket.

Az ETA, a Garancia hosszabbítója szolgáltatást az ETA Hungary Kft., székhely: Építész utca 8-12., 1116 Budapest, Magyarország, adószám: 14274619-2-43, nemzetközi adószám: HU14274619  biztosítja a törvényes garancián felül 3, 5, vagy 10 évre. A garancia hosszabbításának a kezdete megegyezik a vásárlás dátumával, az adott időtartam pedig a 3, 5, vagy 10 év lejártáig érvényes, maximálisan 10 évig. A hosszabbított garancia hossza a www.eta.hu weboldalon található.

 • Az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatás a termékek részeire biztosított, amelyek a termék leírásában találhatók.
 • Az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatás feltételei nem egyeznek meg a Polgári törvénykönyvben található garanciális feltételekkel, a szolgáltatás saját Üzleti feltételekkel rendelkezik, melyek az www.eta.hu weboldalon találhatók.
 • Azokra a kérdésekre, amelyekre az Üzleti feltételek leírásban nem talál választ, a Polgári törvénykönyvben található rendelkezések vonatkoznak, XXIV rész – Hibás teljesítés. 
 • Az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatás nem érvényes, ha a Vásárló jogi személyként, vagy vállalkozóként vásárolta meg a terméket! 
 • A szolgáltatásra való jog nem automatikus a termék vásárlását követően, hanem szükséges lesz a szolgáltatást a www.eta.hu web oldalon aktiválni, az ETA, a Garancia hosszabbítója szekcióban. 
 • Az „ETA, a garancia hosszabbítója” szolgáltatás aktiválása a https://eta.hu/pages/garancia-hosszabbitas weboldalon úgy történik, hogy a Vásárlónak ki kell töltenie egy kérdőívet. A megadott adatok az „ETA, a Garancia hosszabbítója” „Igazolásban” lesznek lementve, amelyet a Vásárló nyomtat ki magának. Az igazolás és a vásárlási bizonylat felmutatása az „ETA, a garancia hosszabbítója” szolgáltatásnak a felhasználási feltétele!
 • A weboldalon történő aktiválást szükséges legkésőbb a vásárlástól számított 30 napon belül végrehajtani! A vásárlás dátuma a vásárlási bizonylaton található meg.

Az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatás - reklamáció – felhasználása.

Az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatás felhasználásához szükséges, hogy a Vásárló vigye magával a terméket, az „ETA, a Garancia hosszabbítója” igazolást és a vásárlási bizonylatot a garanciális ETA szervizbe, vagy a terméket az említett dokumentumokkal együtt küldje el postán a következő címre: Árvai Háztartásigép Szerviz és Kereskedelmi Kft. Cím: 1181, Budapest, Reviczky Gyula u. 59.

További információt, illetve a reklamáció felhasználásáról szóló felvilágosítást a +36 70 426 6833 telefonszámon, vagy az info@eta.hu e-mail címen keresztül kaphat, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, ahol biztosítjuk Önnek a reklamáció pontos folyamatáról szóló információkat!

A Vásárló köteles a info@eta.hu e-mail címről, vagy szervizből érkező felszólításra elektronikusan a vásárlási bizonylat másolatát és az „ETA garancia hosszabbítója” „Igazolás” másolatát elküldeni!

 

További információk:

 • Az „ETA, a garancia hosszabbítója” szolgáltatáshoz tartozó reklamáció érvényességi ideje 30 nap. Ha ez időn belül nem gondoskodik a reklamáció aktiválásáról, akkor a termék a nem javítható kategóriába fog kerülni!
 • Amennyiben a termék olyan meghibásodással rendelkezik, amely javítható, a Vásárlónak joga van a termék javítására! Ha ez a folyamat nem kivitelezhető, akkor a Vásárlónak joga van a termék cseréjére!
 • Abban az esetben, ha a terméket nem lehet megjavítani, a Vásárlói szerződés felmondása helyett, az „ETA, a garancia hosszabbítója” szolgáltatás időtartamára vonatkozó időszakra az ETA fenntartja a jogot a hibás terméknek egy azonos termékre történő cseréjére, amely hasonló, vagy jobb technikai paraméterekkel rendelkezik és amely az aktuális ETA választékában megtalálható. Abban az esetben, ha a Vásárló nem fogadja el az ajánlott terméket, az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatás hatályát veszíti, bármilyen következő vásárlói követelmény nélkül.

Az ETA a.s. nem felelős olyan károsodásért, illetve az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatás nem érvényes olyan károkra, amelyek a következők miatt keletkeztek:

 • Nem megfelelő működési körülmények
 • Nem a használati utasítás szerinti, vagy terméknek megfelelő használat
 • Nem szakmai, illetve nem jogos termék változtatása, javítása
 • Elháríthatatlan esemény (pl. természeti katasztrófa)
 • Mechanikus károsodás
 • Nem előírt tápfeszültség használata
 • Nem megfelelő, vagy nem szakmai használat
 • Nem szabványos tartozékok használata a készülékkel együtt
 • vagy más olyan esetekre, amelyekre nem érvényes a garancia a Polgári törvénykönyv szerint.

További feltételek

Az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatás aktiválásával a Vásárló elfogadja az ETA, a Garancia hosszabbítója üzleti feltételeit!

Az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatás nem vonatkozik a károsodás miatt leárazott termékekre, a nem komplett termékekre, valamint hiányzó tartozékok és felszereltség esetén!

Bármilyen „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatás feltételének be nem tartása esetén az ETA fenntartja a jogot, hogy az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatást érvénytelennek tekinteni, aminek következtében a szolgáltatás nem lesz végrehajtható! A Vásárlóval történő előzetes megbeszélés után lehet csak a meghibásodást díj ellenében elhárítani!

Ezek az üzleti feltételek 2016.05.01-től érvényesek. Az ETA Hungary Kft. fenntartja a jogot ezen Üzleti feltételek változtatására! Az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatás Üzleti feltételeinek aktuális változata az www.eta.hu weben megtalálható. Az üzleti feltételek változásáról szóló információt a változás bevezetése előtt elküldi az ETA társaság a Vásárlóinak. Ha a Vásárló 7 napon belül nem küld az ETA számára írásbeli értesítést, hogy az Üzleti feltételek változtatását nem fogadja el, akkor az ETA társaság ezt annak tekinti, hogy a Vásárló az új Üzleti feltételeket elfogadja és a továbbiakban mindkét fél az új Üzleti feltételek alapján fog eljárni.

Kelt: Budapest, 2016.05.01.