Szállítási irányelvek

Az ETA webáruházában vásárolt termékek kiszállítását a DPD futárszolgálata végzi.

A kiszállítás jelenleg kizárólag magyarországi szállítási címre lehetséges.
Mivel a futárszolgálatok többnyire munkaidőben kézbesítik a csomagokat, azt tanácsoljuk, hogy lehetőség szerint a munkahelyi címedet add meg szállítási címként.

A kiszállítás ingyenes minden 30.000 Ft feletti megrendelés esetén, a kisebb végösszegű megrendelésekre pedig 2.490 Ft szállítási díjat számítunk fel.

A megrendelt terméke(ke)t jelenleg a csomag átvételekor utánvéttel fizetheted a futárnál.

A kiszállítás általában várhatóan 2-3 munkanap**.
Amennyiben a futár az első kiszállítás során nem jár sikerrel, úgy még egyszer megkísérli a csomag kézbesítését, majd ezt követően 7 napig a DPD depóban várakozik a termék a feladási címre történő visszaküldése előtt.

A rendelés feldolgozása után a csomag összekészítéséről e-mailben értesítünk, a csomagszámra való hivatkozással. Ezt követően a futárszolgálat oldalán lesz lehetőséged a csomag állapotának ellenőrzésére.

 

  

 

*Az utánvétes rendelés kézbesítésekor készpénzes fizetésre van lehetőséged. Bizonyos futárszolgálatok esetében a csomag kézbesítésekor van lehetőség bankkártyával is fizetni, azonban ezzel kapcsolatban az adott futárszolgálat tud részletes tájékoztatást adni.

** A rendelések továbbítása a raktárunk részére koradélutánig történik, így később leadott rendelések esetén a szállítási időtartam kitolódhat. Kiemelt időszakokban a rendelések szállítási időtartama hosszabb lehet a fent jelzett időtartamnál