Tekert bárány borda zsályás pestóval, lila hagymával és krumplival

  • Elkészítési idő 115 perc / 4 adag
  • 600 g filézett bárány borda
  • 3 db fokhagyma gerezd
  • mogyoró
  • 1 db lila hagyma
  • 600 g krumpli (kisebb és egyforma méretű, kb. 4 cm)
  • olaj
  • zsálya
  • bors
  • kötél

A bárány bordát vágja össze kisebb darabokra, sózza és borsozza meg. Készítse elő a zsályás pestót : mixerben darálja össze a mogyorót (héja nélkül), tegye hozzá a megmosott zsálya leveleket, egy db fokhagyma gerezdet, olajat és mixelje össze. A pestóval kenje meg a bordát, majd tekerje körbe a kötéllel és kösse meg. Tegye bele a Pečenka edénybe, a felaprított hagymával, reszelt fokhagymával és megmosott krumplival együtt (egybe). Süsse 1 órán keresztül.

 TERMÉKEK : Pečenka (ETA013390000)