Sertés pecsenye tökös káposztával

Elkészítési idő 65 perc / 4 adag

  • 600 g sertés lapocka
  • 200 g hagyma 
  • Hokkaido tök (kb. 500 g)
  • 100 g krumpli
  • fokhagyma
  • ecet
  • bors

A hokkaido tököt öblítse le, vágja szét és vegye ki a magokat, utána reszelje le durva reszelővel. Figyelem – ne szedje le a héját! A lereszelt tököt a felaprított hagymával és az enyhén reszelt krumplival együtt tegye bele a Pečenka edénybe. Sózza meg és csöpögtessen rá pár csepp ecetet. A sertés lapockát vágja fel kockákra, sózza és borsozza meg. Keverje össze a húst aprított fokhagymával és tegye rá az előző keverékre. Süsse 40-50 percig.

TERMÉKEK : Pečenka (ETA013390000)